Frokost

  • Unike Scandic-produkter, merket God morgen
  • Et variert tilbud for enhver smak
  • Bredt utvalgt allergivennlige produkter
  • En rekke sunne alternativer
  • Debio bronse-merket økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade merket kaffe
Scandic Marketing, sport 2014, breakfast

Vi har funnet oppskriften på en enda bedre frokost!

Vi tror at frokosten er viktig for å gi deg en god start på dagen. Som Nordens største hotellkjede, er vi det selskapet som serverer flest frokoster i løpet av ett år. Erfaringen vi har opparbeidet oss har vi brukt til å skreddersy den nye frokosten til det beste for gjestene våre. Vi har funnet oppskriften på en enda bedre frokost! Som selvsagt alltid er inkludert i prisen når du bos hos oss.
 
"Vi har tatt det beste fra både Rica og Scandic og laget en ny og bedre frokost med fokus på smak, presentasjon og service. Den er variert, energirik og allergivennlig. Alle våre gjester skal serveres noe de har lyst på" -Morten Malting, direktør for mat og drikke
 
En enda mer variert frokost!
Folk er forskjellige. Det er utvalget vårt også. Vår nye frokost gir deg som gjest enda mer å velge mellom, som vår egen God morgen hjemmerøkt laks og vår God morgen leverpostei.

Gi deg selv en kickstart på dagen!
Scandics nye frokost har enda flere sunne alternativer. Fra nå kan du starte dagen med vår God morgen kornblanding, God morgen vitaminshot og et stort utvalg frukt og grønt.

Hos oss kan alle spise godt!
Selv du med allergier vil kunne nyte god frokost hos oss. Vår nye frokost byr på enda flere allergivennlige alternativer, som glutenfri müsli, glutenfritt bakverk og økologisk rismelk.

 

 
Ettersom vi vet at mat spiller en rolle for en bedre verden, serverer vi økologiske varer. Vår nye frokost vil bestå av et større utvalg av økologiske produkter, noe som kvalifiserer til Debio bronse. Minst 15 produkter ved hver frokostbuffé er økologisk!
 
Vår nye frokost vil også bestå av en rekke unike Scandic-produkter, merket God morgen, som du kun finner på våre Scandic-hoteller. I samarbeid med Olympiatoppen har vi også utviklet en egen müsli.
 

 

 *Frokost er ikke inkludert på våre ordinære rompriser på Scandic i Tyskland og Polen samt på vårt partnerhotell Scandic  Palace Hotel i København.

BESTILL HOTELL

Hvor vil du bo?
Hvor mange rom?

Rom 1
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 2
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 3
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 4
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BESTILL MED BONUS CHEQUE

BESTILL BONUSNETTER

Du må logge inn for å kunne gjøre en bonusnattbestillingENDRE ELLER AVBESTILLE

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.