Frokost

  • Unike Scandic-produkter, merket God morgen
  • Et variert tilbud for enhver smak
  • Bredt utvalgt allergivennlige produkter
  • En rekke sunne alternativer
  • Debio bronse-merket økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade merket kaffe
Scandic Breakfast

Scandic serverer Norges beste frokost

Det uoffisielle norgesmesterskapet i hotellfrokost for 2015 levnet ingen tvil. Scandic er den hotellkjeden som serverer den beste hotellfrokosten, og aller best på frokost er Scandic Nidelven! Scandic Nidelven vant i 2015 kåringen Twinings Best Breakfast – Norges beste hotellfrokost, for 10. gang. Scandic Ishavshotel tok tredjeplassen i finalen, og Scandic-hoteller fra nord til sør dominerer med hele 12 av 19 fylkesvinnere i samme kåring.

Ny og bedre Scandic-frokost

Som Nordens største hotellkjede serverer vi flest fullverdige frokoster i løpet av ett år, og vi er lidenskapelig opptatt av vår frokost. Kan du tenke deg en bedre start på dagen enn en rikholdig hotellfrokost? Som gjest på Scandic får du alltid en variert og energirik frokost med et komplett utvalg økologiske produkter og glutenfrie alternativer. Våkne opp til over 100 deilige frokostprodukter – uansett hvilket Scandic-hotell du bor på. Frokost er dessuten alltid inkludert.*
 
«Vi lanserte i 2015 en helt ny og bedre frokost der vi har tatt det beste fra både Rica og Scandic. Med den nye Scandic-frokosten har vi fokusert på smak, presentasjon og service. Den er variert, energirik og allergivennlig. Alle våre gjester skal serveres noe de har lyst på» - Morten Malting, direktør for mat og drikke.
 

En enda mer variert frokost!

Folk er forskjellige. Det er utvalget vårt også. Vår frokost gir deg som gjest enda mer å velge mellom, som vår egen «God morgen» hjemmerøkte laks og «God morgen» lun leverpostei laget på vår egen oppskrift.

Gi deg selv en kickstart på dagen!

Scandic-frokosten har mange sunne alternativer. Start dagen med vår «God morgen» kornblanding, «God morgen» vitaminshot og et stort utvalg frukt og grønt.
 

Hos oss kan alle spise godt!

Selvfølgelig skal også du som har allergier kunne nyte god frokost hos oss. Vår frokost byr på enda flere allergivennlige alternativer, som glutenfri müsli, glutenfritt bakverk og økologisk rismelk.

 

 
Ettersom vi vet at mat spiller en rolle for en bedre verden, serverer vi økologiske varer. Vår frokost består av et større utvalg av økologiske produkter, noe som kvalifiserer til Debio bronse. Minst 15 produkter ved hver frokostbuffé er økologisk!
 
Vår frokost vil også bestå av en rekke unike Scandic-produkter, merket God morgen, som du kun finner på våre Scandic-hoteller. I samarbeid med Olympiatoppen har vi også utviklet en egen müsli.
 
Velkommen til en bedre start på dagen med Scandic!
 

 

 *Frokost er ikke inkludert på våre ordinære rompriser på Scandic i Tyskland og Polen samt på vårt partnerhotell Scandic Palace Hotel i København.

BESTILL HOTELL

Hvor vil du bo?
Hvor mange rom?

Rom 1
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 2
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 3
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Rom 4
Opphold for barn

Velg alder og sengetype

Har du en bookingkode?BESTILL MED BONUS CHEQUE

BESTILL BONUSNETTER

Du må logge inn for å kunne gjøre en bonusnattbestillingENDRE ELLER AVBESTILLE

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 224 hotell fordelt på nærmere 42 000 hotellrom, i 7 land.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.