Søk

Hotell per by

Våre hotell i Bodø

Bodø byr på naturopplevelser i verdensklasse, uforglemmelige kulturopplevelser, lokal mat, lyset, midnattsol, mørketid og nordlys. Besøkende fra hele verden lar seg begeistre av de ulike årstidenes lys og fargespill. I Bodø har du orkesterplass til det hele. Vi har 2 Scandic-hoteller i Bodø. Scandic Bodø har en unik beliggenhet med havet på den ene siden og byens sentrum med butikker og restauranter på den andre siden. Nye Scandic Havet er et opplevelseshotell, hvor du alltid vil kunne oppleve noe ut over overnattingen, kurset, konferansen eller møtet. Hotellet gir deg den beste gjesteopplevelsen!

Scandic Havet

0 km til sentrum

Scandic Havet

Tollbugaten 5, 8006, Bodø, Norge

Byens høyeste hotell med restaurant og skybar i 17. etg. Det er også Nord-Norges største konferansehotell med gratis WIFI og treningsrom.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på34 TripAdvisor anmeldelser

Scandic Bodø

0,1 km til sentrum

Scandic Bodø

Sjøgata 23, Postboks 608 , 8001 , Bodø Bodø , Norge

Scandic Bodø, i sentrum av Bodø, nær havnen, flyplassen og jernbanestasjonen, har 114 rom, møte- og konferansefasiliteter og parkering.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på91 TripAdvisor anmeldelser

 

20% i helger og utvalgte ferier

 

Som stamgjest får du 20% rabatt på valgfritt hotell i helger og i utvalgte ferier. Bestill din weekend i dag! Bookingkode: FG2
20% rabatt

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.