Søk

Hotell per by

Vårt hotell i Hammerfest

Hammerfest i Finnmark er en av verdens nordligste byer. På grunn av dens strategiske beliggenhet og utmerkede havn, har Hammerfest lenge vært et viktig sted for skipsfart, fiske og ishavsfangst.

Hammerfest ligger på den nordvestlige kysten av Kvaløya og nær flere sjarmerende tettsteder. I byens glansdager, fant man her siste mote fra Paris og i 1890 ble Europas første elektriske gatelys installert her. Byen hevder stolt at den er verdens nordligste, og et flott utgangspunkt for mange aktiviteter i regionen. Hvorfor ikke ta fergen ut på «Bygderuta» til en av naboøyene, eller ta «Sikksaksveien» opp til Salenfjellet og nyt den spektakulære utsikten. Dra på havfiske, på topptur til Storfjellet eller besøk samene. Hotellet vårt i Hammerfest er det perfekte stedet å bo mens du utforsker denne eksotiske destinasjonen.

Scandic Hammerfest

0,1 km til sentrum

Scandic Hammerfest

Sørøygata 15, 9600, Hammerfest, Norge

Scandic Hammerfest ligger i Hammerfest sentrum, har vakker utsikt over havnen, og tilbyr konferansefasiliteter, gratis WiFi og en restaurant.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på66 TripAdvisor anmeldelser

 

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.