Søk

Hotell per by

Vårt hotell i Honningsvåg

Honningsvåg ligger i en bukt på sørøstsiden av Magerøya, bare 34 km fra Nordkapp og besøkssenteret der. Honningsvåg er anløpshavn for cruiseskip, og det isfrie havet er viktig for de mange fiskeriene på øya. Hvorfor ikke besøke Skarsvåg mens du er i Honningsvåg? Denne sjarmerende fiskelandsbyen er den nordligste i Norge og verden! Du kan til og med besøke Nordkapp. Reisen går gjennom et fantastisk vakkert landskap. Den eventyrlystne kan oppleve det «virkelige» Nordkapp, Knivsjelodden, en vandretur på 18 km. Når værforholdene er riktige, kan du være heldig å få se nordlyset om vinteren og midnattssolen om sommeren. Hotellet vårt i Honningsvåg er det perfekte stedet å bo mens du utforsker og opplever denne eksotiske og spennende destinasjonen.

Scandic Bryggen

0 km til sentrum

Scandic Bryggen

Vågen 1, 9750, Honningsvåg, Norge

Scandic Bryggen med utsikt over sjøen, ligger ved havnen i Honningsvåg og har en restaurant og gratis parkering. Nordkapp ligger 35 km unna.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på53 TripAdvisor anmeldelser

Scandic Honningsvåg

0 km til sentrum

Scandic Honningsvåg

Nordkappgata 4, 9750, Honningsvåg, Norge

Scandic Honningsvåg ligger sentralt i Honningsvåg, ved siden av kaien og havnen der Hurtigruten legger til. Herfra er det bare 35 km fra Nordkapp!

TripAdvisor reisevurdering

Basert på61 TripAdvisor anmeldelser

Scandic Nordkapp

9 km til sentrum

Scandic Nordkapp

Skipsfjorden, 9750, Honningsvåg, Norge

Scandic Nordkapp ligger rett utenfor Honningsvåg, bare 30 km fra Nordkapp, noe som gjør det til det hotellet som ligger nærmest Nordkapp.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på57 TripAdvisor anmeldelser

 

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.