Søk

Hotell per by

Vårt hotell i Karasjok

Karasjok betegnes som samenes hovedstad. Det ligger 18 km fra grensen til Finland, og er et naturlig og viktig stoppested på veien til Nordkapp. Det er hjem til samene, og deres rike kultur og tradisjoner kan oppleves ved å besøke noen av deres viktigste institusjoner som ligger her. Rundt 90 % av de lokale innbyggerne snakker samisk. Jakt og fiske har alltid vært en viktig del av hverdagen og reindrift er fortsatt en viktig aktivitet for samene. I løpet av vår- og vinterbeitet kan du se rundt 60 000 reinsdyr.

Landskapet er helt unikt, med et fantastisk fargespekter. Under de rette værforholdene kan det hende du får se nordlyset danse over vinterhimmelen. Karasjok byr på mange spennende utflukter og aktiviteter. Besøk en samefamilie og hør historier om samekulturen fra fortid og nåtid. Smak tradisjonell reinsdyrgryte og hør samejoik. Gå ikke glipp av en tur opp på vidden om vinteren på ski, på reinsdyrslede, hundeslede eller på snøscooter. Hotellet vårt i Karasjok er det perfekte stedet å bo mens du utforsker denne spennende destinasjonen.

Scandic Karasjok

1 km til sentrum

Scandic Karasjok

Leavnnjageaidnu 49 , 9730, Karasjok, Norge

Scandic Karasjok, som ligger sentralt i Karasjok i Finnmark, er et moderne hotell med sterke elementer fra samisk kultur og karakteristisk arkitektur.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på37 TripAdvisor anmeldelser

 

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.