Søk

Hotell per by

Vårt hotell i Svolvær

Svolvær ligger på Austvågøya i Lofoten. Denne øygruppen er utnevnt som verdens vakreste av Lonely Planet, og med den fantastiske utsikten og det spektakulære landskapet, lever Svolvær virkelig opp til dette ryktet.

Her, i Lofotens hovedstad, får du en ekte smakebit av norsk kystliv. Svolvær er et av de beste stedene å se nordlyset, mest på grunn av det milde vinterklimaet. Hvorfor ikke besøke Lofotr Vikingmuseum og oppleve vikingtiden som den virkelig var. Andre aktiviteter inkluderer dykking, der du kan oppleve naturlig flora og fauna i krystallklart vann, eller sykling og fjellklatring, for å nevne noe. Gå ikke glipp av klippfisken, en lokal delikatesse og hovedingrediensen i mange lokale retter. Hotellet vårt i Svolvær er det perfekte stedet å bo når du ønsker å utforske og oppleve denne eksotiske og spennende destinasjonen.

Scandic Svolvær

0 km til sentrum

Scandic Svolvær

Lamholmen , 8305, Svolvær, Norge

Scandic Svolvær ligger på en egen øy midt i havnen i Svolvær. Hovedstaden i Lofoten er utmerket for rekreasjon, aktiviteter og ferier.

TripAdvisor reisevurdering

Basert på96 TripAdvisor anmeldelser

 

20% i hele sommer

 

Vårt sommertilbud til Scandic Friends medlemmer gir 20% rabatt på valgfritt hotell i perioden 19. juni - 16. august.
Bookingkode FG2

Opplev Norge med Scandic

 

Opplev fantastiske Norge i sommer! Bo 13 netter til fast pris i perioden 18. juni til og med 27. august.
3990,- pp i dobbeltrom

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.