Du får alltid

  • Gratis WiFi
  • Møterom utstyrt med det tekniske utstyret du behøver
  • Tilgang til bærbar teleslynge
  • Personlig møteservice

Bestill ditt møte

E-post:
sgd.no@scandichotels.com
Telefon:
23 68 12 50
Fresh air
Detail, ccc, meeting, business, conference, pencil, paper, notebook

Alt er på plass til konferansen din


Når du kommer til oss, vet du at du er ventet og at vi har forberedt oss. Du kan konsentrere deg om menneskene rundt deg, møteinnholdet og det du vil oppnå. Før hver konferanse har vi sjekket at det tekniske utstyret fungerer som det skal, og du får en gjennomgang når du kommer. Møtet kan starte.
 

Teknologi som fungerer merker man nesten ikke

Alle møterommene våre er utstyrt med gratis WiFi. Det koster ikke noe ekstra å koble seg opp, og det finnes kablet tilkobling hvis man ikke har WLAN-kort. Vil du ha annet teknisk utstyr enn det som er standard på våre rom gir du bare beskjed når du bestiller møtet.Let your mind soar
 

Små ting kan gjøre stor forskjell

Du trenger ikke å ta med deg en pose med kjekke småting. Tilgjengelig i møterommet finnes hjelpemidlene du trenger: navneskilt, notatblokker, penner, skjøteledninger, stiftemaskin m.m.
 

Arbeidsstasjon med skriver

Alle hotellene våre har en arbeidsstasjon med stasjonær datamaskin og skriver som du kan bruke. Du finner den som regel i lobbyen. 
 

Utstyr for møtegjester med spesielle behov

For oss er det viktig at alle skal ha mulighet til å møtes på Scandic, uansett behov. Vi har en bærbar teleslynge til utlån, hvis du eller noen i møtegruppen din bruker høreapparat. For allergikere og rullestolbrukere foreslår vi møterom uten tepper.

Søk møtelokale

 

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med et nettverk av 224 hotell fordelt på nærmere 42 000 hotellrom, i 7 land.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.