Bestill en konferanse på Scandic

Vi anbefaler deg å bestille en konferanse på ett av Scandics hoteller. Vi kan tilby konferanse- og møtefasiliteter for aktiviteter av alle størrelser, med kapasitet til over 1500 personer. Vi har noe som passer for alle grupper.

Vi hjelper deg med å finne egnede konferansefasiliteter, uansett om du skal arrangere en konferanse, aktiviteter for teambuilding, kick-off, bedriftsarrangementer eller om du ønsker en konferansepakke. Vi sørger for de beste omgivelsene for en vellykket konferanse.

Søk etter konferansefasiliteter på Scandic

Søk etter konferanse- og møterom til høyre. Angi antall personer samt stedet for konferansen. Kontakt hotellet der du ønsker å holde konferansen for å vise konferansefasilitetene.


Vil du bestille flere konferanser ved samme destinasjon? Eller er du usikker på hvilket hotell som best dekker dine behov? Kontakt Scandic direkte, og vi vil hjelpe deg. Kontakt oss i dag på +47 23 68 12 50 eller via e-post. Vi vil kontakte deg så snart som mulig.
 

Søk møtelokale

 

Send en møteforespørsel

 

Vi skaper gode forutsetninger for din konferanse eller ditt møte. Det gjør det morsommere, mer effektivt og mer givende for alle som er med.

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.