Mat og drikke under møtet

For å unngå transport og for å ta vare på verdens beste vann, tilbyr vi godt vann fra våre egne kraner. Filtrert i flaske eller karaffel. Med eller uten kullsyre.

Fairtrade-merket kaffe

Alle våre norske og svenske hoteller serverer Fairtrade-merket kaffe. Det innebærer bedre levevilkår for kaffedyrkerne. På våre hoteller i Danmark og Finland serverer vi tilsvarende UTZ-sertifisert kaffe.

Bestill ditt møte

E-post:
Telefon:
23 68 12 50

Møtemat fra Jamie Oliver

Sammen med Jamie Oliver har vi krydret Scandics møtetilbud. Resultatet er en dag fylt av nye smaker, inspirasjon og energi.

For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen under hele møtet, satser vi stort på møtematen. Du kan spise både godt og sunt hos oss på Scandic. Vi satser på vellaget, variert mat som mange liker. Maten serveres på buffeter, og du velger selv det du føler for. Det går dessuten raskere og oppmuntrer den viktige småpraten. Med fleksible pauser trenger du ikke å avbryte møtets beste stunder.

Vår meny består av...

Mat för hjärnan
Soup and deli starter buffet
Jamie byr på deilige supper av ulike slag. Et stort utvalg av tilbehør gjør at du selv kan komponere suppen helt etter egen smak.
 
Pick me up
Kos deg med fersk frukt toppet med lekkert tilbehør. Et skikkelig Skedhøydepunkt på ettermiddagen.
 
 

Søk møtelokale

 

Selskapsmeny

Ønsker du å gjøre kvelden til en gourmetopplevelse?
Oppgradér til vår selskapsmeny!

Se hele menyen her (pdf)

Vi sender deg et tilbud!

 

Vi skaper gode forutsetninger for din konferanse eller ditt møte. Det gjør det morsommere, mer effektivt og mer givende for alle som er med.

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.