Kontakt oss

For booking, vennligst ta kontakt med vår gruppebooking på sgd.no@scandichotels.com eller på 23 68 12 50. 
 

Nyhetsbrev

Abonner på Scandics nyhetsbrev og motta fordelaktige tilbud, siste nytt og tips om hva du kan gjøre på våre hotell og destinasjoner.

Scandic - Trenerens smarte valg

Gi laget ditt et overtak i neste kamp. Med Scandics sportspris bor dere på hotell og sover uforstyrret i myke senger. En helt annen standard enn det harde gulvet i gymsalen, men med minimal prisforskjell.

På Scandic får dere de beste forutsetningene for å prestere på topp når det virkelig gjelder. Med Scandics sportspris kan vi tilby over 100 hoteller på både små og store steder, med korte avstander til hundrevis av idretts- og fritidsanlegg.
 
Dere får mange fordeler når dere som idrettsforening bor på våre hoteller. Dere får alltid muligheten til skikkelig hvile, en stor frokostbuffet å hente krefter fra og en meny som er spesialutviklet for aktive gjester. I tillegg er det gode treningsmuligheter med moderne, nybygde treningsrom på de fleste hotellene og treningsløyper i nærområdet.

Dette er noen av fordelene når du booker sportspris: 
  • Pris fra 300,– per person og natt i delt dobbelt- eller trippeltrom
  • Tilgang til møtelokale for gjennomgang og taktikkprat (ved henvendelse og etter tilgjengelighet)
  • Mat for aktive til en god pris
  • Trådløs WiFi uten ekstra kostnad
  • Treningsmuligheter i treningsrommene våre
Valget er enkelt. Bestill hos oss i dag, så får laget ditt overtaket neste gang.
 

Hvem er sportsprisen for?

Sportsprisen er for deg som er ansvarlig for at laget kommer seg til og fra trening og kamp på best mulig vis. Det er også du som tenker på at guttene og jentene skal ha drivstoff i form av mat og drikke. Ja, rett og slett å sørge for at forutsetningene for et godt resultat alltid er der. Noen ganger kalles du lagleder, andre ganger trener og av og til coach. Uansett er du ildsjelen som alltid brenner for lagets beste. For å gjøre det enkelt å bruke gjelder fordelene for hele laget.

Søk møtelokale

 

Du bor trygt

 

Hos oss bor du i et trygt og sikkert miljø. Det handler om at vi alltid er forberedt, slik at du kan slappe av.

Om Scandic

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med nærmere 230 hotell, etter oppkjøpet av Rica.

Hver dag jobber våre 13.000 medarbeidere med ett mål for øyet - å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb.

Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.