Alt for sporten

Scandic tilbyr sports- og foreningspriser på over 80 hoteller rundt om i Norge, både på små og store steder, og med kort avstand til sports- og fritidsanlegg. Velkommen til behagelig overnatting, rask surfing og døgnåpen shop.

Sports- og foreningspriser 

På Scandic får dere de beste forutsetningene for å prestere på topp når det virkelig gjelder. Gi laget ditt et overtak i neste kamp. Med Scandics sports- og foreningspris bor dere på hotell og sover uforstyrret i myke senger. En helt annen standard enn det harde gulvet i gymsalen, men med minimal prisforskjell.

Dere får mange fordeler når dere som klubb eller idrettsforening bor på våre hoteller. Dere får alltid muligheten til skikkelig hvile, en stor frokostbuffet å hente krefter fra og en sportsmeny som er spesialutviklet for aktive gjester. I tillegg er det gode treningsmuligheter med moderne, nybygde treningsrom på de fleste hotellene og treningsløyper i nærområdet.

Dette er noen av fordelene når du booker sports- og foreningspris: 

  • Bo hele laget fra 295 NOK per person* 
    *Gjelder ved fire personer i firemannsrom
  • Tilgang til møtelokale for gjennomgang og taktikkprat (ved henvendelse og etter tilgjengelighet)
  • Mat for aktive til en god pris
  • Trådløs WiFi uten ekstra kostnad
  • Treningsmuligheter i treningsrommene våre

Valget er enkelt. Bestill hos oss i dag, så får laget ditt overtaket neste gang.

Mat for aktive gjester

God mat er viktig for et vinnerlag. Derfor har vi utviklet en sportsmeny med sunne råvarer og fokus på velsmakende retter - perfekt for sportslige arrangementer. Velg mellom buffet, 2- eller 3-retters menyer!

Se våre sportsmenyer her!

Hvem er sports- og foreningsprisen for?

Sports- og foreningsprisen gjelder på utvalgte hoteller, fredag - søndag samt utvalgte ferieperioder. Prisene er inklusive moms og gjelder kun hvis hotellet har ledig kapasitet og på et begrenset antall rom. Sports- og foreningsprisene er gyldige for idrettslag og idrettsforeninger, i grupper inntil 30 personer. Reservasjonen må gjøres av ansvarlig reiseleder/foresatt/trener. For grupper med reisende under 18 år, må minimum én ansvarlig voksen per 8 deltagere ledsage gruppen. Ved større arrangementer/turneringer kan andre priser forekomme.