Tilfør et snev av luksus til oppholdet ditt.

En flaske vin, konfekt eller inngangsbilletter til en fornøyelsespark? Nå kan du legge til tilleggstjenester når du bestiller et rom på de fleste hotellene våre i Sverige, samt på utvalgte hoteller i Norge og Finland.

Hva ønsker du å ha på rommet når du ankommer?

Når du har valgt romtype, får du tilbud om å legge til én eller flere tilleggstjenester, som så leveres direkte til rommet ditt på ankomstdagen. Inngangsbilletter/armbånd til fornøyelsesparker får du i resepsjonen.

Hva kan jeg kjøpe?

Vi tilbyr mineralvann, øl, vin og snacks, i tillegg til fat med ost og spekemat. Noen produkter er tilgjengelig på alle hotellene våre i Sverige som tilbyr tilleggstjenester, mens andre kun er tilgjengelig på spesifikke hoteller. Dette kan være en drikk som er unik for det området, eller inngangsbilletter til en lokal fornøyelsespark.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler for tilleggstjenestene når du betaler for bestillingen din. Du kan også velge å betale med opptjente poeng. Du må være innlogget når du begynner bestillingsprosessen hvis du ønsker å bruke opptjente poeng. Du vil da også se hvor mange poeng du har til bruk.

De fleste av hotellene våre i Sverige, i tillegg til utvalgte hoteller i Norge og Finland, tilbyr tilleggstjenester.