Tilfør et snev av luksus til oppholdet ditt

En flaske vin, konfekt eller inngangsbilletter til en fornøyelsespark? Du har mulighet til å bestille noe ekstra via e-posten du får av oss noen dager før ankomst. Er du medlem i Scandic Friends kan du også gå inn på "Mine sider" og bestille tilvalg. Tilvalg kan bestilles på de fleste hotellene våre i Sverige, samt på utvalgte hoteller i Norge, Finland og Tyskland.

Hva ønsker du å ha på rommet når du ankommer?

Når du har bestilt rom hos oss, får du på noen av hotellene mulighet til å bestille noe ekstra via e-posten du får av oss noen dager før ankomst. Du kan velge én eller flere produkter som leveres direkte til rommet ditt når du ønsker det på ankostdagen. 

            

I Norge tilbyr vi blant annet mineralvann, øl, vin og snacks, i tillegg til wraps, fat med ost og spekemat og en pakke til barna. 

       

Hvordan betaler jeg?

Du betaler for tilleggstjenestene når du betaler for rommet ditt - gjelder ikke forhåndsbetalte bestillinger - kun Flex-pris. Du kan også velge å betale med opptjente poeng. Du må være innlogget når du begynner bestillingsprosessen hvis du ønsker å bruke opptjente poeng. Du vil da også se hvor mange poeng du har til bruk.

De fleste av hotellene våre i Sverige, i tillegg til utvalgte hoteller i Norge, Finland og Tyskland, tilbyr tilleggstjenester. Produktene varierer fra land til land.