Tilfør et snev av luksus til oppholdet ditt

En flaske vin, konfekt eller inngangsbilletter til en fornøyelsespark? Du har mulighet til å bestille noe ekstra til oppholdet ditt. Tilvalg kan bestilles på de fleste hotellene våre i Sverige, Tyskland og Polen, samt på utvalgte hoteller i Norge, Danmark og Finland.

Hva ønsker du å ha på rommet når du ankommer?

Når du har bestilt et opphold hos oss, har du muligheten til å legge til ett eller flere tilvalg til oppholdet ditt via e-postbekreftelsen du mottar. Bare klikk på "Vis / rediger denne bestillingen" i e-posten eller "Mer info" i SMS-en. Du vil også motta en e-post før ankomst, som lar deg bestille tilvalg på et senere tidspunkt. Tilvalgene du bestiller vil bli levert til rommet ditt på ankomstdagen. Inngangsbilletter / armbånd for attraksjoner kan hentes i resepsjonen.

Er du medlem i Scandic Friends kan du også gå inn på "Mine sider" og bestille tilvalg.

            

I Norge tilbyr vi blant annet mineralvann, øl, vin og snacks, i tillegg til wraps, fat med ost og spekemat og en pakke til barna. 

       

Hvordan betaler jeg?

Du betaler for tilleggstjenestene når du betaler for rommet ditt - gjelder ikke forhåndsbetalte bestillinger - kun Flex-pris. Du kan også velge å betale med opptjente poeng. Du må være innlogget når du begynner bestillingsprosessen hvis du ønsker å bruke opptjente poeng. Du vil da også se hvor mange poeng du har til bruk.

Tilvalg kan bestilles på de fleste hotellene våre i Sverige, Tyskland og Polen, samt på utvalgte hoteller i Norge, Danmark og Finland. Produktene varierer fra land til land. Det er på dette tidspunktet kun mulig å bestille tilleggstjenester på Flex-bookinger.