for en bedre start på dagen

Enten du nyter roen i ditt eget selskap, koser deg med vennegjengen, forbereder deg til et maraton eller er på vei til det viktigste møte i din karrière - hos oss får du en bedre start på dagen. En følelse som sitter i lenge etter at du har forlatt oss.

Start dagen med norges beste frokost

Hos oss skal du føle velvære, og velvære starter med en fornøyd mage 

Vi ønsker å gi deg den beste start på dagen, så en god hotellfrokost og atmosfære er viktig for oss. For at du kan være den beste versjonen av deg selv, serverer vi deg en god blanding av næringsrike og velsmakende frokostprodukter på vår velfylte frokostbuffet.

Scandic Nidelven serverte for 11. gang Norges beste frokost i 2017 og i kampen for å beholde tittelen i 2018 har vi allerede fått bekreftet at 10 av 19 Scandic-hoteller er fylkesvinnere. Disse hotellene serverer den beste frokosten i sine fylker:

Scandic Maritim Rogaland
Scandic Parken, Ålesund Møre og Romsdal
Scandic Hell Nord-Trøndelag
Scandic Kristiandsand Bystranda Vest Agder
Scandic Byparken, Bergen Hordaland
Scandic Park Sandefjord Vestfold
Scandic Nidelven Sør-Trøndelag
Scandic Sunnfjord Hotel og Spa Sogn og Fjordane
Scandic Elgstua Hedmark
Scandic Ambassadeur Drammen Buskerud
Hotell Fylke

– Vi har som mål at Scandic skal være best på frokost. Derfor jobber vi hele tiden med å videreutvikle og forbedre frokosttilbudet. Å ha flertallet av fylkesvinnerne i denne konkurransen bekrefter at vår innsats gir uttelling. Det at frokost prioriteres når man overnatter på hotell motiverer oss til å legge inn det lille ekstra hver eneste dag for at våre gjester skal få servert den beste frokosten, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic. Les hele saken her.

Gode grunner til å starte dagen hos oss

  • Rikholdig og velsmakende frokostbuffet som inkluderer sunne alternativer
  • Allergivennlige frokostalternativer med gluten- og laktosefrie produkter, samt veganske og vegetariske alternativer
  • Debio bronse-merket, økologisk frokost
  • Økologisk fairtrade-merket kaffe, Fairtrade™ eller UTZ Good Origin sertifisert
  • Vi har konsentrert oss om å redusere matavfallet vårt siden 2013, og i samarbeid med To Good To Go kan vi via en app minske matsvinnet ytterligere sammen med deg
  • Frokost er inkludert* på de fleste av våre hoteller i Norden. I Tyskland og Polen får du frokost under oppholdet for 12 EUR (i Tyskland) og PLN 35-50 (i Polen)

Vi kan alle kjenne behovet for å fylle på lagrene med en liten snack eller to på ettermiddagen. I vår shop er sandwicher, kaffe og snacks tilgjenglig 24 timer i døgnet. 

* På noen av våre signaturhoteller er ikke frokost inkludert i prisen. Kontakt hotellet for prisinformasjon.