Scandic reisefond

Vi har lansert Scandic reisefond der idrettsklubber og lag kan søke om å få innvilget hotellopphold hos oss når laget skal ut på reise.

Vi heier på neste generasjons idrettsutøvere

Scandic er en stolt bidragsyter innen idretten. Vi samarbeider med Norges Idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF), og med Neste Generasjon som begge fremmer idrettsglede og bredden i Norsk idrett. I denne sammenheng har vi lansert et reisefond med mål om å bistå idrettslag på grasrotnivå med overnatting på våre hoteller.

Mange lar være å delta på turneringer grunnet kostanden knyttet til reise og hotell. Dette er ofte en betydelig utgift for et lite idrettslag og derfor ønsker Scandic å bidra med det vi kan best, nemlig overnatting. Vi velger ut ti lag eller foreninger som får sitt opphold innvilget i 2018. Hvert lag/forening kan søke om opptil ti rom under oppholdet. Fondet er rettet mot grasrota, og for at søknaden skal bli behandlet må den være hos oss innen 01.01.18.

Søknadskjema

Søknaden gjelder overnatting:
Antall personer
Hva slags idrett driver dere med og hva er formålet med denne turen?
Skriv noen ord om hvorfor ditt lag bør få hotellopphold
 

 

Det med liten skrift
Ved tildeling av hotellopphold kan oppholdet ikke endres eller refunderes. Ved aksept av reisefond samtykker dere til at Neste Generasjon vil kunne filme deler av oppholdet. Materialet kan brukes på Scandic og Neste Generasjons interne og eksterne kanaler. Reservasjonen må stå i navnet til en ansvarlig reiseleder/foresatt/trener. For grupper med reisende under 18 år, må minimum én ansvarlig voksen per 8 deltagere ledsage gruppen. Frokostbuffet er inkludert. Det er kun lagene som får søknaden innvilget som blir kontaktet og annonsert.