Vi utbedrer stadig våre tilgjengelighetstilbud

Det skal være enkelt å bo hos oss. Det er derfor vi prøver å være hensynsfulle og imøtekomme spesielle behov og krav.

Tilgjengelighet for alle

Ved hjelp av smarte løsninger designer vi hoteller der alle våre gjester kan være fornøyde. Vi prioriterer tilgjengelighet i både våre nybygde og renoverte hoteller, og forbedrer stadig standarden for hva vi kan tilby. I tillegg til tekniske løsninger og praktiske forhold, har vi tro på omtanke. Å vise interesse og engasjement er i mange tilfeller like viktig for å sikre at alle nyter sitt opphold hos oss.

Last ned Scandic's tilgjengengelihet brosjyre

Tilgjengelighetsprogram

Alle er velkomne hos Scandic! Vi forstår at alle funksjonshemminger er forskjellige. Det samme gjelder også våre hoteller, og vi har implementert smarte utforminger i våre tilgjengelighetsrom. Når du velger å bo hos Scandic bør du nyte de samme Scandic-standardene for tilgjengelighet. Det er derfor vi har iverksatt og kontinuerlig forbedrer et felles tilgjengelighetsprogram som alle våre hoteller bruker.

Last ned Scandic´s tillgjengelighetsstandard (pdf)

Online kurs om tilgjengelighet

Vi er først i verden med å tilby et interaktivt online kurs om tilgjengelihet som fokuserer på råd, tips, tester og instruksjonsfilmer for hvordan man best kan tilby god service til en med funksjonshemninger. Å forsikre oss om samme høye servicenivå for alle gjester, med eller uten funksjonshemninger, er en viktig målsetning for oss på Scandic.

Prøv vårt online kurs om tilgjengelighet

Last ned Scandic's tilgjengelighet broschyr