Gruppereiser

Fra Kristiansand i sør til Nordkapp i nord – Norge tilbyr et eksepsjonelt utvalg av reisemål. Her er det midnattssol og nordlys, vakre fjorder og storslått natur, for ikke å glemme pulserende byliv, gourmetrestauranter og festivaler! Vi bistår med reiseideer og turforslag rundt om i Norges land.Dersom du arrangerer turer for andre, være seg lag og foreninger, korps, kor eller andre grupper, hjelper gjerne våre erfarne medarbeidere til med reisetips, bestilling og priser, og dersom ønskelig lager vi gjerne en priskontrakt. Send inn skjemaet lenger ned på siden så kontakter vi deg.

Temareiser

Med hoteller på nærmere 40 destinasjoner i Norge kan vi tilby overnatting på mange spennende steder tilpasset de fleste typer temareiser. Vi har alt fra sjarmerende hoteller med unik natur rett utenfor døren til hoteller som kan romme større grupper og lokaler til leie.

Hva med en fototur eller avslappende yoga med utsikt mot Svolværgeita? Flott natur og perfekte opplevelser finner du rett utenfor vinduet på mange av våre hoteller. Fototurer til Romsdalsalpene eller majestetiske fjell, krystallklart vann, hvite sandstrender og nordlyset i nord er å anbefale. Eller en avslappende yogatur med utsikt til Svolværgeita? Eller kanskje yogatur til Karasjok og ville, urørte Finnmark kan by på opplevelser andre bare drømmer om.

Ungdomsgrupper på tur

Norge byr på et vel av opplevelser, og de aller fleste av våre hoteller har flersengsrom som er godt egnet til skoleklassen eller korpset som skal på tur. Bytt ut gymsalen og harde gulv med en god natts søvn og Norges beste hotellfrokost. Vi har også egne tilpassede ungdomsmenyer.

Flere av våre hoteller har tilgang til treningsfasiliteter, basseng og med kort avstand til sports- og fritidsanlegg. Gode muligheter for treningsreise kombinert med byferie eller turer i naturen.

Kontaktinformasjon

Ønsket rom (med forbehold om at hotellet har dette tilgjenglig)

Fortell oss om andre ønsker eller innspill

Norway Leisure Desk – one point of contact for bestilling av våre hoteller.

Hos oss i Scandic kan du bruke én e-post adresse til alle våre 85 hoteller for gruppebookinger via Norway Leisure Desk. Vi lover raske tilbakemeldinger og våre erfarne medarbeidere bistår gjerne med gode råd og ideer. Tlf: 23 68 12 50 (mandag-fredag 09.00-15.00). Epost: nld@scandichotels.com