scandic-grand-place-entrance-daylight-3.jpg
scandic-grand-place-entrance-daylight-3.jpg scandic-grand-place-bar.jpg Scandic Grand Place, room Scandic Grand Place, bar

Scandic Grand Place

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Med sin sentrale beliggenhet i Brussel, er hotell Scandic Grand Place et perfekt valg når du besøker Belgias sjarmerende hovedstad.

Read more about Scandic Grand Place

Start dagen med vår store frokostbuffet, som har et stort utvalg sunne og velsmakende råvarer. Slapp av og få ny energi i en av våre finske badstuer, eller i hotellets helt nye treningsrom. I vår SHOP finner du toalettsaker, aviser og et utvalg av snacks og drikke. Vi har møtelokaler for inntil 70 personer, og gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele hotellet. I vår hotellrestaurant, Eken Brasserie, kan du nyte typisk belgisk øl og få noe godt å spise.

I gåavstand fra hotellet finner du flere av Brussels fremste turistattraksjoner og et pulserende byliv. Fra sentralstasjonen i Brussel tar det 5 minutter å gå til Scandic Grand Place. Manneken Pis, områder for shopping, restauranter, barer, katedraler og museer er også kun en rask gåtur unna.

3.5 1058 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Grand Place vil fra 1. desember 2017 ikke lenger være en del av Scandic. Dette betyr at medlemmer i Scandic Friends ikke lenger vil motta fordeler eller poeng for opphold her etter denne datoen.

Finn veien hit

Scandic Grand Place Telefon

+32 2 548 18 11

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Grand Place Adresse

Rue d'Arenberg 18
Brussels

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room

Velg mellom 5 møterom for inntil 70 personer.

Bestill møterom