Scandic Aarhus City

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Moderne hotell midt i Aarhus, med en unik beliggenhet nær shopping, attraksjoner og transportmuligheter. Et av de beste hotellene for deg som reiser på ukedager eller vil nyte et helgeopphold. Nyt en deilig biff i den populære restauranten vår, The Grill.

Read more about Scandic Aarhus City

Storbyferie, romantisk reise, konferanse eller nettverksbygging med kolleger og venner? Scandic Aarhus City har alt! Skjem bort deg selv og familien med noen dager på vårt moderne hotell innredet i skandinavisk stil, midt i Aarhus. Nyt de saftige, deilige biffene på hotellrestauranten vår The Grill – Drinks & Dining. Baren er et hyggelig sted å slappe av hvis du ønsker å ta noe å drikke etter jobb. Den er også et populært møtested for gjester og lokale innbyggere. Fra noen av gjesterommene våre i toppetasjen kan du nyte utsikten over Aarhus. Du får et glimt av ARoS og det kjente kunstverket «The Rainbow», Aarhus havn og skoger og strender. På taket har vi solcellepaneler som sørger for elektrisitet til 90 % av romforbruket om sommeren. Vi har også bikuber på taket, og anbefaler vår hjemmelagede honning som du finner på frokostbuffeten. Hotellet vårt er også et av Danmarks mest tilgjengelige hoteller. Vi har 25 rom for funksjonshemmede og et konferanseområde med moderne audiovisuelt utstyr som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Hvis du har lyst til å kombinere sightseeing og mosjon, kan du låne en av Scandic-syklene våre og utforske Aarhus på to hjul. Du kan også trene på de moderne treningsfasilitetene våre. Disse finner du under resepsjonen.

Hotellet har sentral beliggenhet i Aarhus, med gangavstand til butikker og severdigheter. Besøk gamlebyen i Aarhus og AroS kunstmuseum med det berømte regnbuepanoramaet. Rett utenfor hotellets dører finner du Aarhus' populære gågate, «Strøget», med sine butikker og butikksentre som Magasin du Nord og Salling. Bo i en av hotellets øverste etasjer og nyt en imponerende utsikt over Aarhus sentrum, havnen, skog og strender.

4.0 699 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhet og kontaktinformasjon

Scandic Aarhus City Telefon

+45 89318100

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Aarhus City Adresse

Østergade 10
Aarhus

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

scandic-aarhuscity-conference-meetingarea-2.jpg

Scandic Aarhus City kan tilby alle typer arrangementer, møter og konferanser for deg og ditt firma. Med 9 moderne og velutstyrte konferanselokaler har vi plass til opptil 300 personer.

Bestill møterom