Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Tilbake til hotell

Restaurant GÄST

I restauranten vår GÄST, som er høyt rekommandert, finner du tradisjonell italiensk mat i tillegg til deilig, moderne, nordisk mat. Hjemmelaget pasta, lokale grønnsaker og enestående kulinarisk håndverk. Du vil få en gastronomisk opplevelse som overgår alle forventninger.

Bordbestilling restaurant

+45 23 62 35 72

Bestill bord

I den anerkjente restauranten vår GÄST, har vi fått ros for vår kulinariske fortreffelighet og gode atmosfære. Her får du både tradisjonell italiensk mat og kreasjoner inspirert av det moderne nordiske kjøkken. Maten lages med lokale og sesongbaserte råvarer, der vi alltid tar hensyn til smak og bærekraft. Nøye utvalgte viner serveres på glass til hjemmelaget pasta, sprø bruschetta eller carpaccio med en liten vri.

På GÄST restaurant kan du se frem til en eksepsjonell bespisningsopplevelse. Rosen fra matkritikere har vært overstrømmende, og inkluderer en anbefaling i Michelinguiden 2018, og en omtale i White Guide 2017. Prøv noen av de elegante rettene på menyen, og oppdag selv hvorfor matkritikerne er så opprømte.

Restauranten vår har en uformell, koselig atmosfære, og du er velkommen innom, enten du bor på hotellet eller er bare ønsker et fantastisk måltid i hjertet av Aarhus.

Vi ses på GÄST restaurant.

Meny

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
 (Breakfast during Summer from 29/06/19 to 12/08/19 : Mon-Sun 07:00-10:30)

Lunch: Mon-Sat 12:00-15:00, Sun Closed
 (Closed for lunch from 29/06/19 untill 12/08/19: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Wed 17:30-21:30, Thu-Sat 17:30-22:00, Sun Closed