Bestill overnatting

Food
Food Scandic The Mayor, Restaurant Gäst Food
Tilbake til hotell

Restaurant GÄST

I vår anbefalte Michelin-guide-restaurant, GÄST, lar vi nysgjerrigheten skinne gjennom og begrenser oss ikke i kreativiteten. Hvis du føler det på samme måte, har du kommet til rett sted på restaurant Gäst. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen inn som gjest for en kveld. Her kan du forvente en opplevelse utover det vanlige.

Bordbestilling restaurant

+45 23 62 35 72

Bestill bord

I vår kritikerroste restaurant GÄST har vi skrudd opp ambisjonene og den gode stemningen. Hos Gäst tar vi deg ut av hverdagen og inn i gjestfriheten. Mens Aarhus pulserer utenfor vinduene, er vår lidenskap å utfordre oss selv og dermed deg.

Vi liker det nære og det danske, som også er et stort element i kjøkkenet vårt. Men vi gir også plass til gode råvarer som resten av verden produserer for oss når de er i sesong.

På restauranten GÄST kan du se frem til en matopplevelse i en klasse for seg. GÄST har både en anbefaling i Michelin-guiden 2018 og en plass i White Guide 2017. Prøv deg frem til de deilige rettene på menyen og se selv hvorfor matkritikere er så glade.

Atmosfæren i restauranten er avslappet og koselig, og alle er velkommen innom. Og det spiller ingen rolle om du bor på hotellet eller bare vil ha en middag i hjertet av Århus.

Vi ses på GÄST restaurant.

Meny

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30