Hoteller i København

København er verdens beste by å besøke i 2019 ifølge reiseguidebokselskapet Lonely Planet. Arkitektur, atmosfære og internasjonale anerkjente restauranter er blant de tingene som gjør byen til verdens beste. Videre kan du nyte Københavns kulturelle scene med alt fra jazz til opera, besøke Amalienborg slott, besøke den lille havfrue, kose deg sammen med barna på Tivoli eller slappe av på en kafé i Nyhavn. Ønsker du å komme deg rundt som en ekte københavner, kan du leie sykkel! Byen er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i.

København – byen som har alt!

Lev det gode liv i den danske hovedstaden

København har alt. Gjør deg klar til å forelske deg i byen og dens mange muligheter, enten du er ung, gammel eller midt imellom. Oppdag de spennende gatene i sentrum, ta en kaffe med københavnerne på Vesterbro, eller se København i fugleperspektiv fra et av byens mange tårn. I København finner du attraksjoner som Tivoli og København Zoo, der hele familien er sikret en fin dag. Ta en kanaltur og nyt utsikten til bygninger preget av renessanse-arkitektur, side om side med nye arkitektoniske underverker som Den Sorte Diamant, Operahuset og Skuespilhuset. Besøker du København på en varm sommerdag, anbefales et besøk til nyetablerte Amager Strandpark nær sentrum. Tilbring kvelden her blant surfere, svømmere og folk på piknik.

Byen rundt på to hjul

København er en av verdens beste byer å sykle i. De mange nabolagene er lenket sammen med sykkelbroer som gjør det lett å sykle byen rundt og bare nyte omgivelsene. På hotellene våre i København kan du leie sykler. Da er det bare å trå i vei og utforske byen, finne din favorittrute og sykle som en ekte københavner!

Nordens gastronomiske hovedstad

København = gode matopplevelser! Over hele byen finner du matopplevelser i verdensklasse i alle prisnivåer. Enten du er ute etter en liten koselig kafé med økologisk mat, eller en minneverdig helaften på en restaurant med Michelin-stjerner, så vil du garantert finne det i København. Ute etter en matbit ikke så langt fra den komfortable sengen din? Du får utmerket mat på våre hoteller også.

La kortet gå varmt

Hvis du ønsker å shoppe, er København stedet for deg! Alle verdens kjente motehus har butikker i sentrum, men du finner også unike designbutikker, og selvfølgelig masse dansk og skandinavisk design.

Den Kongelige Livgarde, kronjuveler og en historisk prins

København er hjem til mange av Danmarks vakreste slott. Hver dag kan du se vaktskiftet foran Amalienborg slott der dronningen med familie bor. Ta en tur rundt Rosenborg slott og opplev hvordan monarkene fra fortiden levde. I hvelvet kan du se kronjuvelene, og hvis du besøker København om våren, må du ikke gå glipp av alle de vakre krokusene foran slottet. Bare 40 minutter unna København, finner du Kronborg slott, hjem til Shakespeares prins Hamlet.

Best in Travel 2019

Best in Travel 2019 logo | Scandic Hotels  

Reiseguiden Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019! Dermed topper København listen over storbyer du bare må besøke i 2019. Som begrunnelse for førsteplassen nevner Lonely Planet bl.a. byens unike steming, de mange gastronomiske tilbudene, arkitektoniske perler og opplevelser for både store og små.