Våre hotell i København

I København kan du besøke spennende forretninger, nyte Københavns kulturelle scene med alt fra jazz til opera, besøke Amalienborg slott, besøke den lille havfrue, kose deg sammen med barna på Tivoli eller slappe av på en kafé i Nyhavn. København huser en rekke internasjonalt annerkjente restauranter, blant annet Noma, og byen er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i.

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Vis flere valg Bookingkode, eller Bonus Cheque eller Bonusnatt Vis færre valg

København

Palace Hotel Copenhagen exterior facade
4.0 1576 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Palace

Bo blant hotellgjester fra hele verden på vårt internasjonale hotell med utsikt til Rådhuspladsen. Her vil du finne eksklusive omgivelser og historie på ett og samme sted!
Scandic Copenhagen, exterior
3.5 1536 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Copenhagen

Bo sentralt på et hotell med imponerende utsikt over innsjøene og Københavns skyline. Et konferansehotell ut over det vanlige – med parkering under hotellet.
Exterior facade
3.5 663 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Webers

Unikt storbyhotell i hippe Vesterbro i København. Bo nær alt som byen har å tilby. Tivoli og København sentralstasjon er bare noen få minutter unna.
Scandic Front, exterior
3.5 653 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Front

Bo et sted der luksus og komfort står over alt annet – nær Nyhavn, Amalienborg, Det Kongelige Teater og shopping. Nyt utsikten og slapp av med noe godt å drikke i baren.
Exterior, facade
3.5 734 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Sydhavnen

Bo bare 10 km fra København Lufthavn og 3 km fra sentrum. Vi tilbyr gratis parkering og moderne konferanserom med plass til opptil 275 personer.
Scandic Hvidovre,  facade
3.0 259 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Hvidovre

Organiser ditt neste møte eller konferanse i moderne omgivelser på vårt hotell nær motorveien og 8 km fra København. Vi har 200 gratis parkeringsplasser.
Scandic Glostrup, facade
3.0 172 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Glostrup

Bo bare 10 km utenfor København sentrum, med enkel adgang til motorveien E55 og gratis parkering. Vi har store, fleksible konferansefasiliteter.
Eremitage, exterior, facade
3.5 244 anmeldelser fra TripAdvisor

Scandic Eremitage

Et hotell i sentrum av hyggelige Lyngby, bare 13 km fra København. Lyngby Storcenter er bare en heistur unna. Stor parkeringskjeller under hotellet.