Aktiviteter for barn i København

Reiser du til København med barn? Ikke bekymre deg, her er det mye moro for barn i alle aldre. Finn lekeplasser for alle – store eller små, barnevennlige museer og en masse andre morsomme ting for barn i København.Det er mange morsomme ting barn kan gjøre i København

København er en av de beste byene å besøke med barn. Det er godt med plass til vogner og triller på t-bane og tog, og uansett årstid finner du alltid barnevennlige aktiviteter.

Blegdamsremisen innendørs lekeplass

Hoppeslott, et svært skip og nedsprangmatte. På den overvåkede innendørs lekeplassen Blegdamsremisen venter timer med moro. Små arkitekter er velkomne på LEGO-rommet. Nyt et stille øyeblikk med et puslespill og din egen lunsj på kjøkkenet. Den innendørs lekeplassen Blegdamsremisen er populær blant barn i alle aldre. Dette stedet er en populær destinasjon for barn i København.

Arbejdermuseet i barnehøyde

Hvordan var livet for barn på 1930-tallet? Det kan du finne ut på Arbejdermuseet. Besøk barnerommet, se alle lekene, og finn ut om barn virkelig måtte jobbe i gamledager.

København Zoo

Kom tett på dyr fra hele verden i København Zoo. Se isbjørnene svømme over deg i Arctic Ring. Det fantastiske elefanthuset lar deg komme tett på de majestetiske elefantene. I barnas zoo venter timer med underholdning på lekeplassen, og sjansen til å klappe de små geitekillingene.

Aktiviteter i København for barn | Foto: Wonderful Copenhagen | Scandic Hotels

Experimentarium

Experimentarium tilbyr spennende opplevelser for besøkende i alle aldre. I Miniverse kan barn i 1-års alderen leke i trygge omgivelser. Naturvitenskap er koblet til lek for de yngste besøkende. Eldre barn kan lære om kroppen, se interaktiv kino og utforske spennende oppfinnelser. Det er totalt 18 morsomme utstillinger.

Tivoli

Vidunderlige Tivoli ligger midt i København. Tivoli ble bygget i 1843, og er fortsatt på «Må se-listen» til de fleste turister når de kommer til København. Kjenn adrenalinet pumpe og vinden blåse gjennom håret i en av de store karusellene, prøv lykken med lodd eller nyt en stille stund blant de utallige blomstene i hagen. Hvis du er medlem av Scandic Friends, får du rabatt på inngangsbilletten til Tivoli når du bor hos oss.