Bestill overnatting

Våkn opp til fantastisk utsikt over havnestrekningen Langelinie, Operahuset og Skuespilhuset. Det moderne byhotellet vårt er innredet i skandinavisk stil, og tilbyr en fantastisk kombinasjon av luksus og komfort. Besøk restauranter og barer i Nyhavn, eller nyt et rolig øyeblikk i Kyssetrappen foran hotellet.

Read more about Scandic Front

Reis med stil når du bor hos oss på Scandic Front i løpet av uka og i helgene. Hold deg i form i treningsrommet vårt med utsikt over København havn, og nyt en god natts søvn i et av hotellets moderne rom. Noen av rommene går over to etasjer med loft. Fra noen av rommene kan du nyte utsikten over Operahuset og Københavns kanal. Møt venner og kolleger for noe godt å drikke i den moderne hotellbaren, som også er et populært møtested for lokale innbyggere. Når du blir sulten kan du nyte en deilig pizza i baren.

Scandic Front ligger i hjertet av København, på begynnelsen av den populære havnestrekningen Langelinie – rett overfor Operahuset og innen gangavstand fra Skuespilhuset. Et bredt utvalg barer og restauranter ligger rett rundt hjørnet og langs kanalen i Nyhavn. De beste shoppingmulighetene i København ligger innen gangavstand fra hotellet, og et selvsagt valg når du bor hos oss er de velrenommerte galleriene og auksjonshuset i Bredgade. Taxier henter og bringer deg utenfor hotellet, og skulle du ønske å bruke offentlig transport, kan du ta bussen rett utenfor hotellet, eller bruke Københavns T-bane på Kongens Nytorv. Scandic-sykler er tilgjengelig for våre hotellgjester – men vær rask, de er nemlig svært populære.

Frokosttider Vis restaurantside

Finn veien hit

Scandic Front Telefon

+45 33133400

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Front Adresse

Sankt Annæ Plads 21
Copenhagen