Chef
Chef

Scandic Kødbyen

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

MØR Restaurant

I MØR restaurant & bar har vi forbedret menyen vår med det beste kjøttet, og den argentinske kullgrillen gjør biffene til fantastiske smaksopplevelser. Nyt en autentisk middagsopplevelse i det åpne kjøkkenet vårt, der du spiser side om side med de dyktige kokkene våre.
Please note

Scandic Kødbyen will open 7 September 2018. Book your stay now!

I vår åpne restaurant MØR har vi respekt for god smak og Kødbyens autentiske omgivelser. Kokken vår dyrker sine egne grønnsaker, og serverer de beste Angus-biffene fra dansk, frittgående kveg. Blodig, medium eller godt stekt? Biffene våre serveres med perfeksjon, lidenskap og presisjon, og akkurat slik du foretrekker dem. Den argentinske kullgrillen vår gir biffene en fantastisk smak.

Du kan nyte en autentisk smaksopplevelse i Kødbyen på MØR. Nyt den gode atmosfæren fra det åpne kjøkkenet vårt, og spis side om side med de dyktige kokkene våre. Sommelieren vår deler sjenerøst både av egen erfaring og husets viner. Vinlisten vår er imponerende, og vinen kan bestilles på glass eller flaske.

Det er noe fristende på menyen vår for alle og enhver, og du er velkommen i restauranten vår, enten du overnatter eller bare kommer innom for middag.

Her gir vi deg en varm velkomst.