Scandic Kødbyen, lobby
Scandic Kødbyen, lobby

Scandic Kødbyen

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

MØR restaurant & bar

Søt eller tørr? All vinen i vinbaren vår er god og spesielt utvalgt for Scandic Kødbyen. Velg blant, og smak, hundrevis av viner fra hele verden.
Please note

Scandic Kødbyen will open 7 September 2018. Book your stay now!

Det rette glasset vin kan utgjøre hele forskjellen. I vinbaren vår kan du tilfredsstille smaksløkene dine med vinene du kjenner og elsker, eller la dem prøve noe nytt. Du kan velge blant hundrevis av viner fra hele verden, og alle er spesielt utvalgt for Scandic Kødbyen. Slå deg ned ved et bord og slapp av i de rolige omgivelsene mens du nyter noe godt å drikke. Kanskje finner du favorittene dine på vinlisten vår. Hvis ikke er sommelieren vår klar til å introdusere deg for noe nytt.

Alle er velkomne på vinbaren vår, både hotellgjester og besøkende i Kødbyen.