Scandic Kødbyen Coffee Box
Scandic Kødbyen Coffee Box

Scandic Kødbyen

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

The Coffee Box

Ta med deg en god kopp kaffe når du drar, eller slå deg ned og nyt den her. På The Coffee Box er kaffen midtpunktet, om morgenen, midt på dagen og om kvelden. Velbrygget og servert med omtanke for miljøet. Kom innom for en pause, for å henge eller sitte og tenke utenfor boksen.

I Scandic Kødbyens store og innovative loungeområde, The Coffee Box, kan du tilbringe tid, jobbe i fred og ro, eller tenke utenfor boksen med en god kopp kaffe. Du finner hyggelige sitteplasser, kreative hjørner og myke sofaer der du kan nyte eget selskap, treffe andre, eller bare ta en pause fra det hele. Det er rom for alle, uansett om du bor på hotellet eller bare kommer innom for en kopp kaffe.