Hoteller i København

København er en by du må besøke. Den vakre danske hovedstaden ble utnevnt til Best in Travel 2019 av reiseguiden Lonely Planet. København toppet listen over storbyer i verden du må oppleve i 2019. Ute etter et hotell i København? Vi har ti fantastiske hoteller å velge mellom. København tilbyr opplevelser for både gammel og ung. Gå på shopping i sentrum, besøk statuen av Den lille havfruen på Langelinie, eller ta med barna på en uforglemmelig dag i Tivoli. Bo på et av hotellene våre i København, så har du det ideelle utgangspunktet for å utforske byen.

Hoteller københavn sentrum

Det er ikke uten grunn at Lonely Planet har kåret København til Best in Travel 2019. København sentrum byr på hyggelige gater med farverike hus, spektakulære slott og spennende museer.

Scandic har hele 11 hoteller i København, og de aller fleste ligger i sentrum. Alle våre hoteller i byen har sin egen personlige stil - noen som passer til de som foretrekker et mindre og intimt hotell, og noen store hoteller med hotellgjester fra hele verden. 

Bo for eksempel på; 

Lev det gode liv i den danske hovedstaden

København har alt. Gjør deg klar til å forelske deg i byen og dens mange muligheter, enten du er ung, gammel eller midt imellom. Oppdag de spennende gatene i sentrum, ta en kaffe med københavnerne på Vesterbro, eller se København i fugleperspektiv fra et av byens mange tårn. I København finner du attraksjoner som Tivoli og København Zoo, der hele familien er sikret en fin dag.

Ta en kanaltur og nyt utsikten til bygninger med renessanse-arkitektur, side om side med nye arkitektoniske mesterverk som Den Sorte Diamant, Operahuset og Skuespilhuset. Opplev at de livlige gatene og byen våkner til liv når vinter blir til vår. Ta en spasertur i byen og nyt en kaffe i solen.

Byen rundt på to hjul

København er en av verdens beste byer å sykle i. De mange nabolagene er lenket sammen med sykkelbroer som gjør det lett å sykle byen rundt og bare nyte omgivelsene! På hotellene våre i København kan du leie sykler. Da er det bare å trå i vei og utforske byen, finne din favorittrute og sykle som en ekte københavner.

Nordens gastronomiske hovedstad

Over hele byen finner du matopplevelser i verdensklasse i alle prisnivåer. Enten du er ute etter en liten koselig kafé med økologisk mat, eller en minneverdig helaften på en restaurant med Michelin-stjerner, så vil du garantert finne det i København. Ute etter en matbit ikke så langt fra den komfortable sengen din? Du får utmerket mat på våre hoteller også.

La kortet gå varmt

Hvis du ønsker å shoppe, er København stedet for deg! Alle verdens kjente motehus har butikker i sentrum, men du finner også unike designbutikker, og selvfølgelig masse dansk og skandinavisk design.