Dra ut på en reise tilbake i tiden på Moesgaard MuseumRabatt på en reise tilbake i tiden på Moesgaard Museum

Dra ut på en reise gjennom menneskets utvikling på Moesgaard Museum, og opplev hvordan man levde i bronsealderen, jernalderen, og vikingtiden. Når du bor på våre hoteller i Århus, kan du spare 10 % på inngangsbilletten hvis du kjøper den gjennom oss. Rabatten er tilgjengelig på:

Kultur, natur og arkitektur i vakker forening

Moesgaard Museum åpnet høsten 2014, og er en fantastisk arkitekturperle. Du kan spasere hele veien fra bakken opp til taket for å nyte utsikten. Museet har både arkeologiske og etnografiske utstillinger som viser menneskets reise og utvikling, mens midlertidige utstillinger viser den delte kulturarven vår.
Trappen, som er hjertet i museet, forteller historien om menneskets utvikling. Du kan følge den spennende historien om fortiden og se hva fremtiden har å by på. Blant de gamle utstillingsgjenstandene kan du oppleve arkeologiske funn fra hele verden, som forteller oss hvordan forfedrene våre levde. Utstillingene introduserer deg også for Grauballemannen, og du kan regne med å få frysninger når du ser kroppene fra Alken Enge. I den etnografiske utstillingen, De dødes liv, lærer du om hvordan de døde lever videre i mange kulturer over hele verden, og du vil se forfedrene dine i masker fra Afrika og Melanesia.
Arkitekturen og utformingen på utstillingene underholder og inspirerer gjester i alle generasjoner.

Moderne byhotell i sentrum av Århus

Scandic har to hoteller i Århus. Du kan for eksempel bo på Scandic Aarhus City i hjertet av Århus. Hotellet er nært alt som Århus har å tilby, med tanke på butikker og attraksjoner. Fra hotellet kan du nyte utsikten over Århus, inkludert havnen, skogen, stranden og ARoS kunstmuseum. Hvis du er ute etter et hotell rett utenfor byen, er det naturlige valget Scandic Aarhus Vest. Hotellet er enkelt å komme seg til og fra, og har gratis parkering. Kom inn og nyt noe godt å drikke eller et deilig måltid i den nyrenoverte baren og restauranten vår. Uansett hvilket av hotellene våre i Århus du velger, er frokost inkludert i prisen og barn under 13 år bor gratis.

Ha det fint!