Opplev det gigantiske OceanariumTa barna med på en ekspedisjon ut på dypt vann i Nordsjøen Oceanarium. Nordsjøen Oceanarium i Hirtshals er en av de mest populære attraksjonene i Nord-Jylland, som du og familien kan besøke under deres opphold på Scandic The Reef. Hotellet vårt i Frederikshavn har en spesiell billettavtale med Oceanarium, som gir deg ekstra fordeler.

Husk at du alltid får best pris her på nettstedet vårt. Bestill hotelltilbudet vårt på Scandic The Reef. Du trenger ingen bookingkode!

Spar opptil 25 % på inngangsbillettene

Når du kjøper inngangsbillettene på Scandic The Reef, sparer du opptil 25 % per billett. Nøyaktig hvor mye du sparer kommer an på sesong og billettype. Du kan spørre hvor mye du sparer i hotellresepsjonen. Husk at tilbudet bare gjelder for våre overnattingsgjester på Scandic The Reef.

Se flere av våre billettilbud for de beste opplevelsene i Danmark.

Utforsk det største akvariet i Nord-Europa

Du kan besøke 7 forskjellige destinasjoner i akvariet – Moloen i Hirtshals, Vraket Stornoway, Jyske rev, Doggerbanker, Norske havdyp, Det åpne hav og Selkoloni fra Limfjorden. Hver destinasjon har et helt unikt dyreliv som du kan oppleve på nært hold. Ta turen forbi revet – havets store by full av liv. Møt brunkrabben – et av de sterkeste dyrene på dypt hav i henhold til størrelse. Ormer, blåskjell, sjøpiggsvin og et hav av skalldyr bor side om side i Doggerbanken – en undervannsørken som ble skapt av sanddriver under istiden. Gråseler og steinkobber bor i selkolonien, og akkurat som oss mennesker er de flokkdyr. Gå gjennom glasstunnelen og se selene leke sammen på nært hold.

Ha det fint!