Helsinki for barn

Det er mye å gjøre også for de yngste i familien i Helsinki. Det er enkelt å komme seg rundt til fots, på sykkel eller med offentlig transport.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Moro for hele familien

Museene i Helsinki har tatt hensyn til barna, og det er forestillinger for barn året rundt på byens teatre. De mange innendørs og utendørs lekeplassene holder de yngste i aktivitet dagen lang.

Barnas sommer

Visit Helsinki/Aku Pöllänen & scandichotels.com

Helsinki er full av ting å gjøre om sommeren. De mange mulighetene for aktiviteter garanterer dager fulle av opplevelser for hele familien. Hele familien vil nyte karusellene på Linnanmäki, de spennende opplevelsesparkene og historien og museene i Suomenlinna. En perfekt sommerdag med sol kan nytes på Helsinkis strand Hietaranta.

Inn i dyrenes verden


Korkeasaari Zoo og SEA LIFE-akvariet er populære attraksjoner for barn året rundt. Naturhistorisk museum er også et spennende sted, hvor de har fokus på programmer for barn.

Hvis du går tom for ting å gjøre i Helsinki

Fra Helsinki kan du enkelt ta deg til Heureka Finnish Science Centre, Haltia Finnish Nature Centre og Serena Waterpark i Espoo.

Lekne hoteller i hovedstadsregionen

Et tips! Hvis du ønsker å nyte bylivet, anbefaler vi hotellene våre i sentrum av Helsinki. Hvis du kjører bil, kan du parkere gratis og bo komfortabelt, med gode transportalternativer fra hotellene våre i Espoo eller Järvenpää.