Skjærgården i Helsinki

I Helsinki er sjøen alltid nær. Byen er omgitt av 300 øyer som tiltrekker seg besøkende fra fjern og nær. Du kan bli kjent med den vakre naturen i skjærgården og kystregionen på et cruise eller en vanlig fergetur.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Opplev maritime Helsinki

Unike Suomenlinna

Suomenlinna er best kjent som Helsinkis øy, og den står på UNESCOs verdensarvliste. Regelmessig fergetrafikk gjør det enkelt å dra på en dagstur for å se fortet og den vakre naturen på øyen. Fergeturen alene er en opplevelse og en vakker tur på vannet. Du kan oppleve Suomenlinna når som helst året rundt.

En avslappende dagstur til en øy

Gjør som de lokale innbyggerne og dra ut til en av Helsinkis mange øyer for en piknik. Seurasaari, Pihlajasaari, Uunisaari, Lonna og nyheten fra 2016, Vallisaari, ved siden av Suomenlinna. Mange av øyene har også restauranter, der du kan nyte sjøutsikt og deilig matservering.

Det er nesten 20 trafikkruter på vannet i Helsinki. Fra Hakaniementori kan du ta båten om sommeren til Korkeasaari Zoo eller til Aurinkolahti i østlige Helsinki. Fra markedsplassen kan du dra til Suomenlinna og de andre nærliggende øyene, eller dra på et cruise i skjærgården eller en annen flott dagstur!

Overnatting i Helsinki

Hotellene våre i Helsinki har alle god beliggenhet i byen. Derfra er det enkelt å dra ut i skjærgården.