Bestill overnatting

Et moderne hotell med flotte rom i Hakaniemi, Helsinki, med utmerkede transportforbindelser. Undergrunnen, trikk og busser stopper foran hotellet. Dette gjør det enkelt å utforske den urbane atmosfæren i den finske hovedstaden.

Read more about Scandic Hakaniemi

Hotellet vårt er et rent og fresht sted å finne ro fra hovedstadens liv og røre. De romslige rommene og det omfattende romutvalget tilfredsstiller alle behov. Rommene har komfortable senger og alt du trenger for en god natts søvn. Noen av rommene har utsikt mot sjøen eller Hakaniemi torg, andre mot den stille bakgården. Du kan titte på bylivet fra panoramavinduene i den hyggelige frokostrestauranten vår. Hotellet har også et treningsrom, komfortable badstuefasiliteter, en liten lobbybar og en SHOP som er åpen døgnet rundt. Vi tilbyr gratis WiFi over hele hotellet.

Det er enkelt å komme seg til og fra hotellet. Med beliggenhet i Hakaniemi i Helsinki, nær Kallio-området, har du gode muligheter for å utforske Helsinki. Du kan gjøre som de lokale innbyggerne, og ta en kaffe på Hakaniemi torg eller en joggetur langs vannet i Tokoinpuisto park. I Hakaniemi finner du noen av de beste restaurantene i Helsinki, og også Helsingfors stadsteater. I Kallio, hipsterområdet av Helsinki, kan du utforske et barmiljø med en avslappet atmosfære.

Alle byens tjenester er lett tilgjengelig på grunn av de offentlige transportrutene som stopper rett foran hotellet. Flybussen stopper også rett foran hotellet.

3.5 603 anmeldelser fra TripAdvisor

This hotel is temporarily closed but bookable from 12 November. When you book a stay on our website you only get recommended hotels that are available and open during your travel dates.

Finn veien hit

Scandic Hakaniemi Telefon

+358 9 68999034

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Hakaniemi Adresse

Siltasaarenkatu 14
Helsinki