Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder
Booking Code Icon
Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Det hyggelige hotellet ligger midt i det trendy Kallio-distriktet i Helsinki. Her kan du nyte en god natts søvn og den bohemske atmosfæren. Hotellet er omgitt av gode transportforbindelser, og alle byens tjenester er lett tilgjengelig.

Read more about Scandic Kallio

Det vennlige personalet ønsker deg velkommen til hotellet vårt, som har en uformell og varm atmosfære, i det trendy hipsterområdet Kallio i Helsinki. De komfortable, fine rommene samt det omfattende romutvalget tilfredsstiller alle behov. Noen av rommene har utsikt mot de livlige gatene i Kallio, og andre mot den stille bakgården. Den uformelle baren innbyr til en hyggelig stund.

Hotellets badstuer varmes opp hver dag. Vi har også en døgnåpen SHOP tilgjengelig, og gratis WiFi over hele hotellet. I tillegg kan du bruke det nærliggende treningssenteret Urheilutalo Kallio til en rimelig pris.

Det er enkelt å komme seg til og fra hotellet, siden det ligger i kort avstand fra sentrum av Helsinki, med enkel adgang til offentlig transport. Forbindelsene til sentrum er raske og enkle, siden trikken stopper foran hotellet, og nærmeste T-banestasjon ligger en kort spasertur unna. Det er mange butikker, restauranter og sportsfasiliteter nær hotellet. Det er enkelt å utforske vintagebutikker, kunstgallerier og individuelle kaféer fra hotellet. Linnanmäki fornøyelsespark og teatrene i området ligger en kort spasertur unna.

3.0 107 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Kallio Telefon

+358 9 68999036

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Kallio Adresse

Läntinen Brahenkatu 2
Helsinki