Breakfast, Interior, Marski
Breakfast, Interior, Marski Breakfast, Interior, Marski Terrace

Scandic Marski

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I kjøkkenet vårt har nordiske klassikere blitt oppdatert med upretensiøse, moderne oppskrifter. Vi endrer menyen med årstidene, og tilbyr de beste smakene og råvarene fra hver årstid.

Bordbestilling restaurant

+358 9 68061

Bestill bord

I ukedagene serverer vi den populære Marskis lunsj. Om kvelden er den stemningsfulle restauranten vår full av hotellgjester og lokale innbyggere. Når været tillater det kan du nyte noe godt å drikke og studere bylivet på den populære terrassen vår på Mannerheimintie.

Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 17,50 per person (på ukedager fra kl. 09.00 til 10.00 EUR 10 per person).

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:30, Sun 08:00-11:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat 12:00-15:00, Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 18:00-23:00, Sun Closed