Bestill overnatting

Et innbydende, moderne, 11-etasjes hotell i Meilahti, Helsinki, med utmerkede transportforbindelser. Fantastisk utsikt, flotte rom og en populær restaurant garanterer et avslappende opphold.

Read more about Scandic Meilahti

Det innbydende hotellet vårt nær sentrum av Helsinki lar deg slappe av midt i den livlige hovedstaden. Føl deg som hjemme i lobbyen, som også fungerer som en dagligstue, og i den uformelle restauranten og baren vår.

De stilfulle og moderne rommene tilfredsstiller alle behov. Du kan se ut på livet i byen fra alle rom, og fra rommene i toppetasjen har du fantastisk utsikt over Helsinki. Enkelte av rommene har badekar, og det er noen rom som har ekstrasenger for større grupper. Hotellet har mer enn 30 rom innredet i henhold til Easy to Move-konseptet fra Invalidiliitto (den finske foreningen for personer med funksjonshemming).

Hotellets badstuer varmes opp daglig, og barna kan leke i lekeområdet. Vi har også en døgnåpen SHOP, et praktisk vaskeri samt gratis Internett over hele hotellet. Du kan også bruke nærliggende Fressi gym til en rimelig pris.

Hotellet ligger i rolige Meilahti, et område med utmerkede transportforbindelser, på Mannerheimintie, ved siden av Meilahti sykehus. Vi tilbyr praktisk parkering på det utendørs parkeringsområdet utenfor hotellet. Trikker og busser går rett foran hotellet. Alle tjenestene i sentrum er i nærheten, og steder som Telia 5G arena, Helsinki ishall og Helsinki olympiske stadion ligger innen gangavstand.

4.0 226 anmeldelser fra TripAdvisor

We are doing everything we can to secure you a safe stay with us.

Finn veien hit

Scandic Meilahti Telefon

+358 300308406 Pris 0,12 €/min + lokale priser eller din mobiloperatørs priser + 0,08 €/samtale

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Meilahti Adresse

Tukholmankatu 2
Helsinki