Restaurant Le Havre
Restaurant Le Havre Restaurant Le Havre Restaurant Le Havre

Seurahuone Helsinki

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Brasserie Le Havre

I den legendariske restauranten vår i fransk stil kan du nyte den enkle og uformelle atmosfæren og mat tilberedt med høykvalitets ingredienser. Føl historien og bli inspirert av restaurantens fascinerende historie!

Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 20 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Wed-Fri 17:00-22:00, Sat 16:00-22:00, Mon-Tue, Sun Closed