Bestill overnatting

Et stilfullt hotell i sentrum av Helsinki. Den fascinerende historien til Seurahuone inspirerer til opplevelser i hovedstadens sentrum. Spis og sov godt i den luksuriøse atmosfæren på dette koselige hotellet med flott beliggenhet rett ved byens tjenester.

Read more about Seurahuone Helsinki

Hvis du verdsetter atmosfære, historie og praktisk beliggenhet nær byens tjenester, er Scandic Seurahuone det rette stedet for deg. Hotellet vårt er et fantastisk sted å slappe av midt blant Helsinkis liv og røre. Her får du mer enn 180 års historie, luksuriøse, innbydende og velutstyrte rom, og et romutvalg som dekker alle behov.

Nyt en frokostbuffet og deilig lunsj og middag i den enkle, men allikevel elegante atmosfæren i brasseri-restauranten vår. I baren kan du få en følelse av den luksuriøse atmosfæren av svunne tider, og kan møte venner for noe godt å drikke.

Vi tilbyr gratis WiFi over hele hotellet.

Det er enkelt å komme seg til og fra hotellet, siden det ligger i sentrum av Helsinki. Kunstmuseer, kjøpesentre, restauranter og andre tjenester i hovedstaden garanterer et besøk fullt av severdigheter og opplevelser!

All offentlig transport er lett tilgjengelig. Trikken stopper rett foran hotellet. Helsinki togstasjon og t-banestasjon ligger på den andre siden av gaten, og Kamppi busstasjon er en kort spasertur unna.

3.0 143 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Seurahuone Helsinki Telefon

+358 9 6899 9035

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Seurahuone Helsinki Adresse

Kaivokatu 12
Helsinki

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Meeting room Keltainen huone

Hotellets arrangementsetasje har seks historiske møterom som passer for mindre, private arrangementer, eller andre arrangementer for opptil 100 personer.

Bestill møterom