Imatra

Imatrankoski-strykene og Saimaa-skjærgården med vakre strender venter deg i vakre Imatra. Naturstiene Muinaisuoma og Kruununpuisto, i tillegg til de store grytehullformasjonene, innbyr til en oppfriskende spasertur i det historiske nasjonallandskapet. Imatras avslappede atmosfære og mange sommerarrangementer sørger for nok av underholdning. Herfra kan du enkelt ta en dagstur over grensen til Russland. Den beste måten å utforske Imatra på, er fra Scandic Imatran Valtionhotelli. De fantastiske turstiene ved vakre Vuoksi elv begynner rett ved siden av hotellet!

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.