Standard room
Standard room Superior Extra Junior Suite Restaurant Casa Toscana Posters Beer and toast Relaxation area Gym Scandic Jarvenpaa, Meeting, conference room Scandic Jarvenpaa, Meeting, conference room

Scandic Järvenpää

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Et komfortabelt konferansehotell i Järvenpää sentrum med gratis parkering og utmerkede transportforbindelser til Helsinki sentrum og flyplassen. I tillegg til en hyggelig restaurant, har hotellet en nyrenovert relax-avdeling med badstuer og et svømmebasseng.

Read more about Scandic Järvenpää

Scandic Järvenpää tilbyr romslige og velutstyrte møte- og konferansefasiliteter. Hotellrestauranten vår er et fint sted å tilbringe tid med venner og kolleger over et deilig måltid. Du kan også nyte området med badstue og basseng, som ble nyrenovert våren 2015.

Järvenpää er et utmerket sted å tilbringe noen fridager, og et mangfoldig kulturtilbud er tilgjengelig i kort avstand fra Scandic Järvenpää. Du kan for eksempel ta en tur langs byens kultursti Kulttuuripolku, som inkluderer Ainola, hjemmet til den legendariske komponisten Jean Sibelius. Du kan også besøke Lottamuseo på Syväranta, Halosenniemi eller Järvenpää kunstmuseum. Flere festivaler arrangeres her, som årlige Sibelius Festival i Järvenpää og Puistoblues-festivalen om sommeren, et av de største blues-arrangementene i Europa. Hoteller har praktisk beliggenhet rett ved siden av Järvenpää jernbanestasjon.

4.0 216 anmeldelser fra TripAdvisor

Finn veien hit

Scandic Järvenpää Telefon

+358 9 27141

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Scandic Järvenpää Adresse

Asema-aukio
Järvenpää