Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Posters
Posters Bar My Way Lamps Beer and toast Bar My Way Scandic Triangeln, bar
Tilbake til hotell

Bar

Den blues-inspirerte baren My Way er en uformell, hyggelig bar. Servicen er profesjonell, og snacks og et stort utvalg drikkevarer tilbys.

My Way er åpen for reservasjoner. Forespørsler kan gjøres på telefon +358 10 80 80 02 eller på e-post til sales.helsinki@scandichotels.com

Åpningstider

Opening hours
Bar: Tue-Thu 18:00-00:00, Fri-Sat 17:00-02:00, Mon, Sun Closed