Restaurant Colonial
Restaurant Colonial Restaurant Colonial Scandic Jyvaskyla, Restaurant Colonial, terrace Scandic Jyväskylä Restaurant

Scandic Jyväskylä

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant Colonial

Kom og nyt en buffetlunsj eller en deilig middag i den uformelle og hyggelige atmosfæren i Colonial Restaurant i Jyväskylä sentrum.

Vår restaurant Colonial på Scandic Jyväskylä tilbyr lunsj på ukedagene. Du kan velge mellom buffet eller enkeltretter. Om kvelden og i helgene er et stort utvalg tilgjengelig fra vår à la carte-meny. Her kan du velge mellom tapas, salater, burgere, pastaretter og deilig mat fra grillen, for ikke å glemme våre Scandic Classics!

Kom og nyt deilig mat og god atmosfære i vår flotte restaurant! Kundene våre kan parkere gratis på parkeringsplassen utenfor hotellet.

Bestilling tlf.: 09 4739 9418.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:00, Sat 07:00-10:30, Sun 07:30-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed
 (kitchen open: Mon-Sat 17:00-22:30, Sun Closed)