Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Restaurant
Restaurant
Tilbake til hotell

Salitintti

Restauranten vår er et romslig og koselig møtested, der du kan nyte en frokostbuffet, smakfulle à la carte-retter, og en deilig lunsj- og middagsbuffet.

Bordbestilling restaurant

+358 3 0606 2770

Bestill bord

Restauranten tilbyr et buffetutvalg som endres daglig. Utvalget fokuserer på velvære, ferskhet og kvalitet, men lar deg også skeie ut. Vi kan love at det nye buffetområdet, som er høyt ansett blant kundene våre, gjør hver dag til en fest – kom og skjem deg selv bort!

Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 18 per person.

Åpningstider

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:00-10:00, la 07:00-10:00, su 08:00-11:00
Lounas: Ma-la 11:00-14:00, su Suljettu
Illallinen: pe-la 18:00-21:00, Ma-to, su Suljettu