Vinter i Kuopio

Få mest mulig ut av vinterferien i hjertet av Finlands innsjø-distrikt.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Vinterferie i Kuopio

Vinteraktiviteter

Få mest mulig ut av vinterferien i Kuopio. Bilde mostphotos og VastavaloDet er mange ting å gjøre om vinteren i Kuopio. Puijo-bakken er en populær destinasjon for dagsturer og vintersport. Her finner du det ikoniske Kuopio skihoppet, slalombakker, langrennsløyper og ruter for fotturer. På naturstiene kan du beundre Puijos fredede områder. Et annet sted verdt et besøk er Kolmisoppi-Neulamäki-området, som byr på et omfattende nettverk av løyper for fotturer og skiturer. Kuopio, som er omgitt av vann, er et utmerket sted å prøve isfiske. Det er også over 200 km med ruter for snøscooter, halvparten av dem på frosne innsjøer.

Tahko skisenter ligger kun 65 km unna. I tillegg til slalom og langrenn, kan du prøve truger, kjøring på is eller reinsdyrsafari.

Severdigheter og kultur

Fra Puijo tårn kan du beundre utsikten. På den populære markedsplassen i Kuopio vil det være et tradisjonelt julemarked før jul. Etter nyttår er det et vintermarked her. Du kan varme tærne på kaféene og restaurantene i den gamle markedshallen, og kjøpe lokale produkter. Hvis du er ferdig med utendørsaktivitetene, kan du utforske urbane Kuopio. Gamle Kuopio Museum tar deg med på en reise tilbake i tid, og Kuopio Museum med naturhistoriske utstillinger ligger i et vakkert slott i Jugendstil. Det er også mange konserter og arrangementer i byen.

Aktiviteter for barn

Kuopio, den vakre naturen og regionene i nærheten tilbyr en rekke aktiviteter for barn og familier. Aktivitetssenteret Tahko Farmi med dyr er åpent året rundt. Hvis været er dårlig, kan du nyte de lokale spaene, badstuene og innendørs aktivitetsparkene i Kuopio, som Super Corner i Pitkälahti. For klatring, kan du dra til Voema, Kuopios klatresenter.

Scandic-hoteller i Kuopio

Hotellet vårt i Kuopio, Scandic Kuopio, ligger nær sentrum, med fantastisk utsikt over innsjøene.