Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant

Scandic Pori

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Olivo Food Factory Restaurant

Hos oss kan du nyte rimelige retter tilberedt fra ferske råvarer. Sett sammen en rett slik du selv foretrekker den, i en kombinasjon av biff, sauser og tilbehør. Del retten med venner eller ta den med deg.

Bordbestilling restaurant

+358 2 6249 2224

På ukedagene serverer vi en allsidig lunsj, og om kvelden og i helgene, en uformell middag. Om sommeren utvides restauranten ut i solen på terrassen.

Du er også velkommen hit for vår frokostbuffet, selv om du ikke bor hos oss. Frokost for ikke-gjester koster EUR 17,50 per person.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Brunch: Sat 12:00-15:00, Mon-Fri, Sun Closed
Lunch: Mon-Fri 11:00-14:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Fri 16:30-22:00, Sat 15:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Fri 11:00-23:00, Sat 12:00-23:00, Sun Closed