Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Meeting Auditorium

Scandic Riihimäki

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

I restauranten vår har nordiske klassikere blitt oppdatert med upretensiøse, moderne oppskrifter. Vi endrer menyen med årstidene, og tilbyr de beste smakene og råvarene fra hver årstid.

Bordbestilling restaurant

+358 19 7721

Hotellrestauranten vår befinner seg i hotellets 3. etasje, og den er kjent for sin gode mat. Den avslappede atmosfæren gjør den til et godt valg for uformelle forretningslunsjer, eller middag med familie og venner. Hvorfor ikke prøve vår à la carte-meny med deilige Scandic Klassikere.

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
Middag: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed (The restaurant is closed on the 23rd of November. Private event.: Mon-Sun Closed)