Scandic Rubinen, mennesker på dansegulvet
Scandic Rubinen, mennesker på dansegulvet

Scandic Pohjanhovi

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Karaokebar

Pohjanhovi karaokebar er det perfekte stedet for å teste ut sangferdighetene dine. I danserestauranten kan du nyte livemusikk med kjente band, og i nattklubben kan du danse til de sene nattetimer.

I Pohjanhovi kan du oppleve livemusikk med kjente band i danserestauranten, og danse i nattklubben til de sene nattetimer.

Prisen på inngangsbilletten varierer, og servicegebyret er EUR 3 per person. Inngang er inkludert i romprisen for hotellgjester.

Åpningstider

Opening hours
Bar: Fri-Sat 22:00-03:30, Mon-Thu, Sun Closed