Restaurant
Restaurant

Scandic Rovaniemi

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en frinatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til frinetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Tilbake til hotell

Restaurant

Nyt nordiske delikatesser og godt selskap i restauranten vår.

I vår hotellrestaurant på Scandic Rovaniemi kan du nyte god mat og drikke. Vår meny består av matretter som har hentet sin inspirasjon fra det nordiske kjøkken. Vår restaurant har en avslappet og herlig atmosfære, og det er også her vi serverer vår gode frokostbuffet. 

Åpningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:00
Dinner: Mon-Sat 18:00-22:00, Sun Closed (Midsummer week 19.-25.6.2017: Mon-Fri 18:00-22:00, Sat-Sun Closed)