Tampere sentrum

Velg et hotell i sentrum av Tampere og bo komfortabelt nær Tammerkoski-stryket og sentrum, der gamle fabrikkbygninger i rød murstein dominerer bybildet.

Bestill overnatting

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode. 

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Tilbring helgen i sentrum av Tampere

Det er mye å gjøre i Tampere gjennom en hel helg. Det kulturelle tilbudet er allsidig, og du kan finne unike kulinariske opplevelser både på markedene og restaurantene. Det gamle fabrikksområdet Finlayson er nå fylt med restauranter, butikker, museer og gallerier. I sentrum av Tampere kan du finne shopping for alle, både store, velkjente butikker og mindre spesialbutikker.

Teatre, museer og konserter

Bilderettigheter: Visit Tampere/Atacan Ergin & Olli-Pekka Latvala

Bredt kulturtilbud i Tampere. Du finner programmer av høy kvalitet på museene og teatrene, og Tampere Hall setter internasjonale stjerner på scenen. Vapriikki museumssenter, ved bredden av Tammerkoski-stryket, er full av opplevelser for hele familien.

Shopping

I Finlayson-området finner du Tallipiha, med en blanding av håndverk, interiørprodukter og delikatesser. I designkvartalet er butikken Super Mukava, som selger produkter av finske designere, vel verdt et besøk.

Du kan enkelt fylle magen i Tampere. Legendariske restauranter som Tillikka og Ohranjyvä er verdt et besøk. Ta også turen innom den største markedshallen i Norden, Finlands første kattekafé eller idylliske Vohvelikahvila (Vaffelkafé).

Overnatting i Tampere

Scandic har tre hoteller i Tampere, to i sentrum av byen og ett i det flotte området ved innsjøen Pyynikki, en kort spasertur fra sentrum.