MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg
MK_Bergen_Hotel_Norge_Lobby_.jpg Lobby_3_etg_Hotel_Norge.jpg MK_Bergen_Hotel_Norge_Hotelroom.jpg Eksteri-r_Hotel_Norge.jpg Mezanin_Hotel_Norge_copyright_www_mir_no.jpg Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge by Scandic

Bestill

Skriv inn ett hotell eller en destinasjon
Skriv inn dato
Skriv inn dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rom
Antall rom:
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.
Rom {{room.index}}:
Angi barnets alder

Om du bestiller et tilbud eller en avtalepris kreves en spesiell bookingkode. Ikke benytt spesialtegn som (.) (,) (-) (:). 

Lagre din bookingkode til neste gang du besøker siden ved å klikke på "Husk". Klikk ikke på "Husk" dersom du bruker en offentlig datamaskin, da uvedkommede kan få tilgang til din bookingkode.

Ugyldig bookingkode
Bestilling av flere rom er ikke mulig når du bestiller med voucher

Gjelder kun for gjester med forhåndsbetalte Bonus Cheque-kuponger. Tillegg gjelder ved noen hotell og må betales på hotellet. Frokostbuffet inngår.

Du må logge inn for å booke en bonusnatt. Som Scandic Friends medlem tjener du poeng når du bor hos oss, som du kan benytte til bonusnetter på alle våre hotell.

Det er ikke mulig å booke flere rom samtidig, når du booker en frinatt.

Hotel Norge by Scandic er et av våre signaturhotell. Hotellet åpner 29.juni 2018 etter en totalrenovering og vil bli noe mer enn bare ett hotell. Det vil bli en moderne møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Read more about Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge vil få 415 nye hotellrom, 11 Junior suiter, 5 Master suiter og 1 Presidential suite. Alle suitene får fantastisk utsikt, og en suite får Jacuzzi på terrassen. Vi vil tilby tre etasjer med barer og restauranter som vil skape en moderne møteplass.

Midt i hjertet av sentrum, omkranset av De syv fjell og bare noen hundre meter fra Fløibanen har Hotel Norge Bergens beste beliggenhet. Du vil finne alt fra spennende butikker, cafeer og et rikt kulturliv til spektakulære naturopplevelser i umiddelbar nærhet.

Hotellet åpner 29. juni 2018

Finn veien hit

Hotel Norge by Scandic Telefon

+47 917 78 838

Veibeskrivelser

Veibeskrivelser Google Maps

Hotel Norge by Scandic Adresse

Nedre Ole Bullsplass 4
Bergen

Ditt neste møte hos oss. Se våre møterom

Konferanse_Hotel_Norge.jpg

Hotel Norge vil danne en perfekt ramme for ethvert forretningsmøte eller event. Stort eller lite, formelt eller uformelt, med venner eller kollegaer. Vi har fasilitetene og erfaringen til å bidra til et vellykket arrangement.

Bestill møterom