Julen på Hotel Norge

Velkommen til julehotellet Hotel Norge! Med Bergens beste beliggenhet, nydelig utsikt og gangavstand til alle byens juleaktiviteter, ligger alt til rette for en hyggelig førjulstid på Hotel Norge by Scandic – enten du skal på julebord eller ønsker å overnatte hos oss.JULEBORD I NOVEMBER OG DESEMBER

Vi byr på ekte julestemning og smakfulle opplevelser, fra og med fredag 10. november og gjennom hele desember:

  • Mandag til torsdag: Velg mellom 3-retters julemeny, julebuffet eller vår selskapsmeny, for deg som ønsker noe annet enn julemat.
  • Fredag og lørdag: Vår fantastiske, store julebuffet med alt godt som hører julen til. Etter middag blir det god stemning i The Lobby.
  • Søndag 3., 10. og 17. desember inviterer vi hele familien til julebuffet med nissebesøk.
  • Café Norge holder åpent for lunsj og middag alle dager, og serverer pinnekjøtt i hele romjulen.

Ta med kolleger, familie og venner på en trygg og stemningsfull førjulsopplevelse i vakre omgivelser! Ønsker dere middag i eget lokale eller skal ha et større selskap, hjelper vi gjerne med dette.

For bordbestilling, send oss en e-post på: meeting.hotelnorge@scandichotels.com

OVERNATTING

Nyt førjulstiden eller selve høytiden med et opphold på Hotel Norge. Vi tar julevasken for deg, pynter huset og dekker opp til vår prisbelønte frokost på morgenen. Nyt avslappende dager på Bergens beste beliggenhet, med gangavstand til alle byens juleaktiviteter!

Se våre tilbud og pakker for julen.

Velkommen til Hotel Norge!