Bestill overnatting

Café Norge, Hotel Norge by Scandic
Café Norge, Hotel Norge by Scandic
Tilbake til hotell

Café Norge

I første etasje, i hjertet av hotellet, ligger Café Norge! En moderne og uformell restaurant og bar i lekkert, nordisk design med store vinduer fra gulv til tak. Café Norge går over to etasjer, med en mezzanin og bar i 2. etasje. Her kan du også reservere et av våre flotte chambre séparée til private middager eller selskaper.

Bordbestilling restaurant

+47 55 55 40 40

Bestill bord

Café Norge er stedet for en hyggelig forretningslunsj, vennemiddag eller bare en liten pause fra shopping og andre aktiviteter i Bergen sentrum. Café Norge er et sosialt og pulserende møtested – et sted for å feire livets små og store begivenheter, eller bare unne seg noe godt i hverdagen. It's not just a café. It's THE Café!

Vi holder åpent fra tidlig formiddag til sen kveld! Her får du servert deilig lunsj og middag, nydelig kaffe og gode drinker. Det er også her vi arrangerer vår populære Bubble Brunch på lørdager. Vi serverer mat basert på norske og lokale råvarer fra Vestlandet, kombinert med internasjonale smaker og teknikker signert vårt dyktige og dedikerte kokketeam.

Utover kvelden forvandles Café Norge til en hyggelig bar med herlig atmosfære og god musikk. Her kan kaffen, maten eller et glass vin nytes mens man ser på folkelivet ute i byen eller mingler blant bergensere og gjester fra inn- og utland. 

  Chambre séparée og private selskap

  For en mer intim og eksklusiv opplevelse, kan du reservere ditt eget område i Café Norge eller på mezzaninen i 2. etasje. Dette er et flott alternativ for en privat middag eller feiring, i både formell og uformell setting. Vi kan dekke på til opptil 25 personer i en egen del av restauranten i første etasje. Og i våre chambre séparée på mezzaninen kan vi dekke på til 8 personer.

  Chambre séparée koster kr 2000,-. Det inkluderer full oppdekking og egen servitør. Du kan enten forhåndsbestille maten eller la dine gjester velge på stedet.

  For spørsmål og booking, er du velkommen til å ta kontakt med oss på: cafe.norge@scandichotels.com

  Åpningstider

  Åpningstider
  Lunsj: man-søn 11:30-17:00
  Middag: man-søn 17:00-22:00
  Bar: man-ons 11:30-00:00, tor 11:30-01:00, fre-lør 11:30-02:00, søn 12:00-22:00